Oldal kiválasztása

Westmark öntőszűrő, rozsdamentes acél

5845,00 Ft

Képzeld el, ahogy a Westmark öntőszűrővel a kezedben állsz a konyhában, és a forró tészta gőze körülölel. Ez a rozsdamentes acél csoda nemcsak praktikus, de biztonságot is nyújt, hiszen a többszörös perforációval könnyedén leöntheted a felesleges vizet anélkül, hogy megégetnéd magad. A hőálló anyag és a biztos fogást nyújtó kontúros fogantyúk garantálják, hogy minden alkalommal magabiztosan használhatod. És amikor végeztél, a lapos kialakításnak köszönhetően egyszerűen elrejtheted a fiókban. Ez a szűrő nemcsak egy eszköz, hanem a konyhai rutinod megbízható társa, amely minden főzésnél ott lesz melletted, hogy megkönnyítse az életed.

Cikkszám: 7a520b36-660f-7ce1-30c1-ec30872d131f Kategóriák: , ,


A kiváló minőségű és praktikus szűrő lehetővé teszi a forró ételek biztonságos leöntését, és a tészta, rizs vagy zöldségek leöntésekor elkerülheti a víz és a gőz okozta leforrázást. A többszörös perforációnak köszönhetően lehetővé teszi a felesleges víz teljes kiöntését.
A rozsdamentes acél 190 Celsius-fokig hőálló, így méretstabil marad, és a hengerelt peremnek köszönhetően biztonságosan ül az edényen. A két kontúros fogantyú biztonságos és biztos fogást biztosít. Lapos méreteinek köszönhetően a szita gyorsan és egyszerűen tárolható a konyhai fiókban.