Oldal kiválasztása

Westmark COMFORT uzsonnás doboz 1,74 l, antracit

10045 Ft

Képzeld el, ahogy reggelente gondosan készíted el a kedvenc ételeidet, és mindezt a Westmark COMFORT uzsonnás dobozba pakolod. Ez a doboz nem csak egy egyszerű tároló, hanem a mindennapjaid hű társa. A két szint lehetővé teszi, hogy különböző finomságokat vigyél magaddal, a 4 biztonságos csattintó klipsz és a szilikon tömítés pedig gondoskodik arról, hogy minden friss és ízletes maradjon. Nincs többé elromlott étel, csak a gondosan megőrzött ízek és illatok. Rugalmasan használhatod, akár mindkét tárolóval, akár csak az üveg- vagy műanyag résszel. A mikrohullámú sütőben is megállja a helyét (csak üveg fedő nélkül!), így bármikor meleg ételt varázsolhatsz magadnak. A szilikon tömítés könnyen eltávolítható, így a tisztítás is gyerekjáték. Hőálló 280 °C-ig, így bármilyen kihívásnak megfelel. A Westmark COMFORT uzsonnás doboz nem csak egy praktikus eszköz, hanem a mindennapjaid része, amely gondoskodik rólad és az ételeidről.

Cikkszám: 752771fe-cbf1-f3ab-c879-f03a512caab6 Kategóriák: , , ,


Az uzsonnás dobozzal gyerekjáték lesz az útközbeni étkezés. A két szint lehetővé teszi a különböző ételek tárolását, a 4 biztonságos csattintó klipsz és a szilikon tömítés pedig biztosítja a légmentes zárást. Így semmi sem romlik el.
Tipp: az uzsonnásdoboz rugalmasan használható: mindkét tárolóval, vagy csak üveg-, illetve műanyag tárolóval. Alkalmas mikrohullámú sütőbe (csak üveg fedő nélkül!).
A szilikon tömítés könnyen eltávolítható a maradékmentes tisztításhoz.
Hőálló 280 °C-ig.