Tescoma VARIO Levehető fogantyúval ellátott serpenyőkészlet, 4 rész

36795,00 Ft

Cikkszám: 065e43a9-44f1-fca3-5357-cf9b9951d907 Kategóriák: , ,


Egy serpenyő és egy tepsi egyben? Nem probléma a VARIO levehető nyelű serpenyő készlet számára. Ez egy tökéletesen tárolható konyhai eszköz, amely bármilyen tűzhelyre, beleértve az indukciósat is, valamint a sütőbe is alkalmas.
A levehető fogantyúval, prémium tapadásgátló bevonattal, indukciós aljjal és tartós külsővel ez a legpraktikusabb serpenyő készlet.
Ez nagyon egyszerűen működik - a fogantyúval felhelyezve a VARIO serpenyők a végső, teljes értékű serpenyő, a fogantyúval levéve pedig teljesen helyettesítik a sütőedényt. A forradalmi fogantyúrendszer, amelynek segítségével az egyik kéz ujjának egyetlen szorításával elválasztható a fogantyú a serpenyőtől, egy olyan eredeti TESCOMY megoldás, amellyel egyetlen más ilyen típusú termék sem rendelkezik. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően nemcsak hogy nem égeti meg az ujjait, amikor kiveszi a serpenyőt a sütőből, de rengeteg helyet is megtakarít a konyhapolcán, mivel egymásba fektetve tárolhatók.
Univerzális, biztonságos, levehető fogantyú, amely kiváló minőségű műanyagból és tartós fémből készült, kétfokozatú zárral van ellátva, és a szintén praktikus VARIO lábas készlethez alkalmas. A fogantyú felhelyezése és levétele valóban nagyon egyszerű.
A lábasok mosogatógépben moshatóak, de a fogantyút ne mossa mosogatógépben.
A serpenyők mérete:

kisméretű serpenyő: átmérő 20 cm, falmagasság 4,5 cm

közepes serpenyő: átmérő 24 cm, falmagasság 5 cm

nagy serpenyő: átmérő 28 cm, falmagasság 5,5 cm
Tulajdonságok:

anyag: fém (nikkel és PFOA savmentes), tapadásgátló felület, műanyag

minőségi tapadásmentes felület az égés megelőzésére

minden típusú tűzhelyen és minden típusú sütőben működik

mosogatógépben mosható