Oldal kiválasztása

Tescoma szűrőbetét a myDRINK vízszűrő kancsóhoz

3395 Ft

Képzeld el, hogy minden korty víz, amit a myDRINK vízszűrő kancsódból iszol, frissességgel és tisztasággal tölti meg a napodat. A Tescoma szűrőbetét nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem a mindennapi rituáléd része, amely gondoskodik rólad és szeretteidről. Érezd, ahogy a szűrő többlépcsős rendszere megszabadítja a vizet a klórtól, nehézfémektől és baktériumoktól, miközben lágyítja és finomabbá teszi azt. Minden egyes pohár víz egy újabb lépés az egészségesebb élet felé, és a szűrőbetét gondoskodik arról, hogy ez az élmény mindig tökéletes legyen. Ne hagyd, hogy bármi is megzavarja ezt a tiszta pillanatot – válaszd a Tescoma szűrőbetétet, és éld át a víz valódi ízét!

Cikkszám: 5e47b970-8175-04b0-59af-f0c1e0fa76b3 Kategóriák: , ,


Szűrőbetét a myDRINK vízszűrő kancsóhoz. Jelentősen javítja az ivóvíz minőségét és ízét. Módosítja annak keménységét és csökkenti a vízkő képződését. Csökkenti a klór és a nehézfémek mennyiségét és megakadályozza a baktériumok szaporodását. A szűrő többlépcsős szűréssel van felszerelve.
A szűrés különböző fokozatai a következők:

előszűrés

nehézfémek csökkentése

klórfelszívás

bakteriosztatikus réteg

mikró mesh - a szilárd részecskék szűrése
A myDRINK szűrőforraló szűrője körülbelül 1 hónapig megőrzi a szükséges hatékonyságot. A maximális szűrt vízmennyiség 150 liter (azaz kb. 3 liter víz naponta).
Tisztítás: tisztítsa a szűrőt folyó ivóvíz alatt történő öblítéssel, ne mossa mosogatógépben.