Oldal kiválasztása

Tescoma PURO mosogatóeszköz tartó

8495 Ft

A Tescoma PURO mosogatóeszköz tartóval a konyhád szíve lesz a mosogató! Praktikus, elegáns és higiénikus megoldás, amely megkönnyíti a mindennapokat. A 400 ml-es adagolóval és a szivacstartóval minden kéznél van, hogy a mosogatás is öröm legyen. Éld át a tisztaság varázsát!

Cikkszám: c0bafb71-d462-a2be-fa23-205b607e7450 Kategóriák: , ,

A PURO termékcsalád a mosogatószerek és mosogatóeszközök elrendezésére és egyszerű használatára összpontosít a mosogatónál.A PURO mosogatóeszköz tartó tartalma:

PURO mosószer adagoló 400 ml
PURO szivacs, és szivacs törlőkendő tartó
tárolótálca A 400 ml -es adagoló elegendő mennyiségű mosószert tartalmaz a napi mosáshoz anélkül, hogy gyakori utántöltést igényelne. Tágas és kényelmes gombja van, elég hosszú fúvókával a pontos adagoláshoz, az adagoló feltöltése egyszerű. A tartályban lévő ablaknak köszönhetően folyamatosan ellenőrizheti a maradék töltet mennyiségét, és időben feltöltheti. A tartó szivacskendők és szivacsok tiszta és egyben higiénikus tárolására alkalmas. Kivehető csepegtető betéttel rendelkezik, amely felgyorsítja a száradást és megkönnyíti a tartó tisztítását. A tökéletes szárítás érdekében a törlőkendőt és a szivacsot függőleges helyzetben helyezzük a tartóba. A tartó alja csúszásgátlóval rendelkezik. A csúszásgátlóval ellátott tárolótálca lehetővé teszi az adagoló és a tartó tiszta tárolását a mosogató közelében, és maximális helymegtakarítást biztosít. A tálca profilozott aljjal rendelkezik a nedvesség eltávolítására a tárolt adagoló és tartó alól.