Tescoma PRESIDENT Stone fazék fedővel, 16 cm-es

19895,00 Ft

Cikkszám: 0ccd6362-1730-a644-9204-c28c99d14cdd Kategóriák: , ,


A President Stone fedeles luxusfazék minden konyhában megtalálja a helyét, otthoni és professzionális főzéshez egyaránt. Tökéletes tapadásmentes felület a természetes kő jellegével, amely még a fém konyhai eszközöknek is ellenáll. Újdonságként a luxus PRESIDENT Stone főzőedényeken is, kívül és belül!
A gyönyörű felület ráadásul egyenletesen sercegtet. A kívül tapadásmentes felület használata viszont megkönnyíti a tisztítást - soha többé nem lesz szüksége drótkefére a konyhában. Ezen a felületen csak minimális zsiradékra van szüksége az ételek elkészítéséhez - egészségesebben fog főzni. A természetes kő megjelenése a főzőedények mindkét oldalán rendkívül esztétikus, és tartósan meg is őrzi azt.
A fazék rozsdamentes acélból készült fogantyúi két szegeccsel vannak rögzítve, így idővel nem fog szivárogni vagy meglazulni. Rozsdamentes acélból készült fedéllel kiegészítve. Így az edényt a sütőben sütőtálként vagy csak sütéshez fedő nélkül is használhatja. Természetesen a szendvics indukciós alap biztosítja, hogy a főzőedény a teljes felületen egyenletesen melegedjen.