Oldal kiválasztása

Tescoma ONLINE tálaló állvány tányérokhoz

6395,00 Ft

Képzeld el, ahogy a barátaid és családod körülvesznek, és mindenki izgatottan várja a finom falatokat. A Tescoma ONLINE tálaló állvány tányérokhoz nem csak egy praktikus eszköz, hanem a tökéletes társad a felejthetetlen pillanatokhoz. Az előételek és édességek rendezetten, elegánsan sorakoznak rajta, mintha csak egy mesterszakács keze munkája lenne. A rugalmas szilikon középpontok biztosítják, hogy minden tányér stabilan álljon, így te csak a pillanat varázsára koncentrálhatsz. És amikor vége az estének, az állvány könnyedén összecsukható, hogy helyet adjon a következő nagy alkalomnak. Éld át a közös étkezések örömét, és teremts maradandó emlékeket a Tescoma ONLINE tálaló állvánnyal!

Cikkszám: d6debf58-d738-fe82-9548-d89356c25961 Kategóriák: , ,


Az ONLINE tálaló tányértartó ideális eszköz az előételeket és édességeket tartalmazó tányérok tárolására. Tároláskor vagy tálaláskor rendezetten helyezze el benne az előkészített harapnivalókat vagy édességeket tartalmazó tányérokat.
A fenti ONLINE állványban elhelyezett tányérok az ételekkel nem foglalnak felesleges helyet a pulton, a kamrában vagy az étkezőasztalon. Az állványban lévő tányérok kényelmesen kivehetők a rágcsálnivalók és édességek számára.
A rugalmas szilikon középpontoknak köszönhetően a tányérok az ételekkel stabilan tárolódnak az állványban. Használat után az állvány gyorsan összecsukható, és a mellékelt rögzítővel könnyen összecsukva tartható. Az állvány tökéletesen egymásra helyezhető.
Anyag: tartós fém, kiváló minőségű kivitelben és rugalmas szilikon. Tisztítás: nedves ruhával tisztítható.