Oldal kiválasztása

Tescoma myCOFFEE myCOFFEE 2 csésze készlet csészealjjal

7995 Ft

Képzeld el, ahogy egy hűvös reggelen a kezedbe veszed a Tescoma myCOFFEE csészét, amelyet finom faág motívumok díszítenek. A csésze melegsége és eleganciája azonnal átjárja a lelked, miközben a kedvenc forró italodat kortyolgatod. Ez a prémium minőségű, vékonyfalú porcelánból készült készlet nemcsak a szemedet gyönyörködteti, hanem a szívedet is megérinti. A tiszta vonalak és a gyengéd dekorációk harmóniája tökéletesen illeszkedik otthonod belső terébe, és minden alkalommal örömet szerez, amikor használod. Ajándékként is tökéletes választás, hiszen mindenki szívesen fogad egy ilyen különleges és szeretetteljes gesztust. A mikrohullámú és mosogatógépben is használható készlet tartóssága és kivételes fehérsége garantálja, hogy hosszú ideig élvezheted ezt a varázslatos élményt.

Cikkszám: c69d09f4-785a-1284-1382-d0fe67263abc Kategóriák: , ,


A kedvenc forró italát élvezze szeretteivel ebből a finom faág motívumokkal ellátott csészékből álló készletből, amelyek tiszta vonalaikkal, gyengédségükkel és eleganciájukkal tűnnek ki a belső térben. Ajándékként biztosan örömet szereznek.
A myCOFFEE csészék és csészealjak prémium minőségű, vékonyfalú porcelánból készülnek, amely kivételes fehérsége és nagy tartóssága miatt kivételes. A 2 csészéből és csészealjból álló készlet eredeti módon ötvözi a hagyományos porcelán étkészlet kialakítását a vonzó, finom dekorokkal.
Mikrohullámú és mosogatógépben mosható.
A készlet tartalmazza:

2 db 250 ml-es, 7 cm magas és 9 cm átmérőjű csésze

2 db 15 cm átmérőjű csészealj