Oldal kiválasztása

Tescoma GrandCHEF grillező fogó

6095 Ft

Képzeld el, ahogy a Tescoma GrandCHEF grillező fogóval a kezedben állsz a grill mellett, a nap melegen süt az arcodra, és a barátaid izgatottan várják a finom falatokat. Ez a fogó nem csak egy eszköz, hanem a tökéletes társad a kerti partikhoz és a családi összejövetelekhez. A prémium minőségű rozsdamentes acél és a hőálló szilikon kombinációja biztosítja, hogy minden egyes mozdulatod biztonságos és precíz legyen. Az ergonomikus fogantyú kényelmesen simul a kezedbe, míg a praktikus zár és az akasztásra alkalmas lyuk megkönnyíti a tárolást. És amikor a buli véget ér, csak dobd be a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő kalandra. A Tescoma GrandCHEF grillező fogóval minden grillezés egy felejthetetlen élmény lesz!

Cikkszám: a5ad8bf6-dd29-c5df-9bd6-e97d7302fdfc Kategóriák: , ,


Ez a fém grillcsipesz hőálló szilikon bevonattal ideális az ételek biztonságos kezeléséhez, nem csak grillezéskor. Otthon és kempingezéskor is használhatja őket.
Prémium minőségű rozsdamentes acélból és hőálló szilikonból készülnek, amely 230 °C-ig ellenáll a hőnek. A fogantyú hőálló anyagból készült, ergonomikusan formázott és akasztásra alkalmas lyukkal van ellátva. Nagyon praktikus zárral rendelkezik a kényelmes tárolás és a terméktárolás érdekében. A felakasztásra szolgáló szem a koronasapkák nyitására is szolgál.
A szorító mosogatógépben mosható.