Oldal kiválasztása

Tescoma FANCY HOME tálca,44 x 30 cm

6105,00 Ft

Képzeld el, ahogy egy napsütéses reggelen a Tescoma FANCY HOME tálcával a kezedben lépsz ki a teraszra. A tálca természetes bambuszrostból készült anyaga melegséget és otthonosságot sugároz, miközben a tágas fogantyúk kényelmesen simulnak a kezedbe. A matt felület biztonságot ad, hiszen a csészék és tányérok nem csúsznak el, így nyugodtan élvezheted a reggeli kávédat vagy teádat. Ez a tálca nem csak praktikus, hanem környezetbarát is, hiszen biológiailag lebomló anyagokból készült. Tedd szebbé és zöldebbé a mindennapjaidat ezzel a minőségi és tartós tálcával, amely mosogatógépben is mosható, így a tisztítása is gyerekjáték. A Tescoma FANCY HOME tálca nem csak egy eszköz, hanem egy társ a mindennapokban, amely segít, hogy minden pillanat különleges legyen.

Cikkszám: b07e2acd-1051-d95a-24d8-da95f6538b28 Kategóriák: , ,


Minőségi és tartós környezetbarát tálca. A hagyományos, tisztán műanyag tálcákkal ellentétben a FANCY HOME tálcák biológiailag lebomlóak és környezetbarátok.
Tágas fogantyúkkal rendelkeznek a kényelmes hordozáshoz, és matt felületüknek köszönhetően a tálcán lévő csészék, bögrék vagy tányérok hordozás közben nem csúsznak meg.
Anyaga: Természetes bambuszrostból és tartós műanyagból készült.
Mosogatógépben mosható.