Oldal kiválasztása

Tescoma 4FOOD kétrészes tároló, 500 / 350 ml

2395,00 Ft

Képzeld el, ahogy a Tescoma 4FOOD kétrészes tárolóval minden napod könnyebbé válik! Ez a praktikus, átlátszó szett, amely 350 ml és 500 ml űrtartalmú tárolókból áll, mindig veled lehet, bárhová is mész. A közös zöld kupak nemcsak stílusos, de biztonságosan zárja is a dobozokat, így kedvenc rágcsálnivalóid, joghurtod, salátád vagy friss gyümölcseid mindig frissen maradnak. A zárófelületen lévő bevágásoknak köszönhetően könnyedén lecsavarhatod, és máris élvezheted a finomságokat. Legyen szó munkáról, iskoláról vagy kirándulásról, ez a tároló mindig hű társad lesz. A minőségi szilikon tömítés és a mosogatógépben mosható kialakítás pedig garantálja, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgáljon. Tedd színesebbé és rendezettebbé mindennapjaidat ezzel a sokoldalú tárolóval!

Cikkszám: e837c351-84c3-c0cd-3372-e5463e32a808 Kategóriák: , , ,


Ez a praktikus, átlátszó, 2 db-os szett 350 ml és 500 ml űrtartalmútárolóból áll.
Egy közös zöld kupakkal összekötött, kétrészes snack doboz nemcsak útközben lesz az Ön praktikus társa. A zárófelületen bevágások vannak, így könnyebben lecsavarható. Használható rágcsálnivalók vagy könnyű ebéd tárolására a munkába, iskolába vagy kirándulásra. Joghurt, snackek, saláták vagy friss gyümölcsök, müzli vagy diófélék tárolására alkalmas. A doboz kiválóan alkalmas arra, hogy kedvenc finomságait elkülönítve és biztonságosan szállítsa, formája és tömörsége miatt pedig szinte bárhol elfér.
Tartó műanyagból készült, skálával és kétoldalas csavaros kupakkal ellátott, minőségi szilikon tömítéssel ellátott. Mosogatógépben mosható.