Oldal kiválasztása

Tároló szivacsos törlőkendő és szivacs számára

3045 Ft

Képzeld el, ahogy a konyhád ragyog a tisztaságtól, és minden eszközöd tökéletes rendben van. A PURO dizájncsalád részeként ez a tároló szivacsos törlőkendő és szivacs számára nemcsak praktikus, de stílusos is. A vertikális elrendezés biztosítja a gyors száradást, így mindig higiénikus marad. A csúszásmentes tálca és a kivehető csöpögtető bélés megkönnyíti a tisztítást, és a maximális helytakarékosság érdekében tökéletesen illeszkedik a többi PURO termékhez. Érezd a rend és tisztaság nyugalmát minden nap, és hagyd, hogy a konyhád a te birodalmad legyen!

Cikkszám: 95ea302e-4378-dc8e-73af-ed7c6af1f996 Kategóriák: , ,


A mosogatóeszközök és termékek mosogató melletti áttekinthető elrendezését és könnyű használatát célzó átfogó PURO dizájncsalád része.
A szivacs- és mosogatókendők tiszta és higiénikus tárolására és gyors szárítására szolgál. A legtökéletesebb szárítás érdekében a mosogatókendőt és a szivacsot vertikálisan
A csúszásmentes tálca kivehető csöpögtető béléssel rendelkezik, amely gyorsítja a száradást és megkönnyíti a tálca tisztítását belülről.
A maximális helytakarékosság érdekében a tálcát egy PURO tálcába vagy hosszú tálcába helyezheti. Úgy tervezték, hogy pontosan
illeszkedjen a tálba a PURO termékcsalád többi elemével együtt.