Oldal kiválasztása

Stylish műanyag kávés tárolódoboz fedővel

2645 Ft

Képzeld el, ahogy reggelente a konyhádban állsz, és a frissen főzött kávé illata betölti a teret. Ebben a pillanatban nyúlsz a Stylish műanyag kávés tárolódobozhoz, amely nemcsak a kávéd frissességét őrzi meg, hanem a konyhád dísze is. A fehér árnyalatú, finom „coffee” felirattal ellátott doboz tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai dizájnba, és minden alkalommal mosolyt csal az arcodra, amikor ránézel. A kiváló minőségű műanyag és a bambuszból készült, szilikongyűrűvel ellátott fedél gondoskodik arról, hogy a kávéd mindig friss és aromás maradjon, miközben megakadályozza a nedvesség behatolását. Ez a tárolódoboz nemcsak praktikus, hanem egy kis luxust is csempész a mindennapjaidba.

Cikkszám: 72412826-d793-7428-034a-e5900d333556 Kategóriák: , , ,


Ez a kávés tárolódoboz nemcsak egy praktikus konyhai felszerelés, hanem egy dekoratív elem is, amely bármilyen konyhai dizájnba illeszkedik. Az edény fehér árnyalatú, finom "coffee" felirattal.
Kiváló minőségű műanyagból készült, ami ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben. A bambuszból készült, szilikongyűrűvel ellátott fedél biztosítja a tömítettséget, miközben megakadályozza a nedvesség behatolását. A műanyag, amelyből készült, nem mérgező és káros anyagoktól mentes.