Oldal kiválasztása

Sodastream Terra Black Tonic megapackszénsavasító készülék

34995,00 Ft

A SodaStream Terra Black Tonic szénsavasító készülék modern, matt fekete dizájnjával és egyszerű használatával prémium szódavízzé varázsolja a csapvizet. A csomag tartalmaz egy újrafelhasználható, mosogatógépben mosható 1 literes palackot, egy QuickConnect CO2 patront, és egy 500 ml-es Tonic ízkoncentrátumot, amely akár 12 üveg ital elkészítéséhez elegendő. A készülék áram nélkül működik, és egy gombnyomással frissítő, szénsavas italt készíthetsz. Az aroma hozzáadása egyszerű: a kész szikvízhez öntsd, majd óvatosan keverd meg. Ideális választás otthoni használatra, baráti összejövetelekhez.

Cikkszám: c1d94f80-bad1-5367-f798-fec5d290ecc1 Kategóriák: ,


Az új Terra maker letisztult dizájnja fekete színben, a matt és fényes felületi textúrák kombinálásával, most limitált példányszámban, a jól ismert és népszerű tonik ízével.
A csomagolásban egy különleges, újrafelhasználható, 1 literes, mosogatógépben mosható Fuse palackot talál, színes motívumokkal a lüktető hullámok ritmusában, valamint az új Quick Connect rögzítő palackot. Ezen kívül a készlethez egy 500 ml-es Tonic ízkoncentrátumot is mellékelünk ingyenesen. A jellegzetes tonik íz a barátokkal vagy a családdal való összejöveteleken kevert italokhoz is alkalmas, és akár 12 nagy üveg kész ital elkészítéséhez is elegendő. A palackok egy csettintéssel behelyezhetők a készítőbe. Nem kell becsavarni őket.
A SodaStreamnél mindig azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák Önnek. Ezért hozták létre az új és továbbfejlesztett SodaStream Terra Black szénsavasító készülék termékcsaládot. Lenyűgöző, modern, matt fekete dizájnnal és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik a még egyszerűbb használat érdekében. Élvezze az egyedülálló élményt, ahogyan a közönséges, iható csapvizet prémium szódavízzé változtatja.
Lenyűgözze a készülék kompakt mérete és a szemet gyönyörködtető, lekerekített forma, amely modern, elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Egyszerűen, egy kerek gombnyomással készítsen minőségi pezsgős italt, anélkül, hogy áramra vagy más energiaforrásra lenne szüksége.
A csomag tartalma:

1x Terra fekete színű szénsavasító készülék

1x QuickConnect CO2 patron akár 80 literes mennyiségig

1x FUSE 1 l-es palack színes pulzáló hullámmotívumokkal

1x Tonic aroma 500 ml
Hogyan kell elkészíteni az italt?
Az aromát mindig a kész szikvízhez adja, semmiképpen sem azelőtt, hogy a készítőbe tenné. Az aroma miatt ugyanis az ital felhabosodna, és nem kívántan lezárná a készítő mechanizmust. Döntse meg a palackot az elkészített szikvízzel, és lassan öntse le az aromát a falon. Zárja le a palackot, és óvatosan keverje meg. Ez az!