Oldal kiválasztása

Simplehuman edénycsepegtető acélkerettelpoharakhoz, fekete

55995 Ft

Képzeld el, ahogy a Simplehuman acélkeretes edénycsepegtető elegánsan illeszkedik konyhádba, miközben a fekete szín és a masszív keret luxust sugároz. A 360 fokban forgatható lefolyóval és a beépített borospohár állvánnyal minden mosogatás öröm lesz. Éld át a modern kényelem varázsát!

Cikkszám: bb2bfb47-cef8-664e-4c6d-85d9db61c8d5 Kategóriák: , ,


A matt fekete acélból készült masszív keret tökéletesen illeszkedik a luxus konyhai készülékek modern dizájnjához. Forgatható lefolyója 360 fokban elfordul bármely irányba, így közvetlenül a mosogatóba folyik le - függetlenül attól, hogy hogyan helyezi el az edénycsepegtetőt a munkalapon.
Az edénycsepegtető kifinomult kialakítása gyorsan és elegánsan vezeti vissza a vizet a mosogatóba. A víz a mosogatóba folyik le, függetlenül attól, hogy hogyan helyezi el a mosogatóállványt. A gyors lefolyás a legjobb megelőzés a penész és a vízkő ellen.
A lefolyótálca műanyag tálcáját az optimális lefolyás érdekében tervezték, és hidrofil bevonattal kezelték. Ez vékonyan eloszlatja a vizet a felületen a szupergyors párolgás érdekében. A belső műanyag részek kivehetők, így könnyen karbantarthatók. Csak időnként mossa el őket vízzel és mosogatószerrel.
Sok edénye és extra nagy borospohara van? Acélkeretes edénycsepegtető elég kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy elbírjon vele. A szilikonfedéllel ellátott tányértartóknak köszönhetően edényei mindig biztonságban vannak, és nem áll fenn a karcolás vagy a lepattanás veszélye.
Süllyesztettük a profilt, és csúszásmentes gumilábakat adtunk hozzá, hogy a edénycsepegtető nagyobb stabilitást biztosítsunk. Így mindig biztonságosan a helyén marad a munkalapon.
A beépített borospohár állvány biztonságosan befogad akár 4 extra nagy bordói borospoharat, így azok gyorsan és biztonságosan megszáradnak.
Nem elég, ha vadonatúj állapotban jól néz ki. Teszteljük az anyagainkat, hogy évekig tiszták és szépek maradjanak! A rozsdamentes felületnek köszönhetően a csepptálca könnyen karbantartható és hosszú élettartamú. Emellett a felületet speciálisan kezeltük, hogy ne maradjanak rajta ujjlenyomatok.