Oldal kiválasztása

Simplehuman edénycsepegtető acélkerettel poharakhoz, fehér

58395 Ft

Képzeld el, ahogy a Simplehuman edénycsepegtető elegánsan illeszkedik konyhádba, és minden mosogatás után tisztán és rendezetten tartja poharaidat. A masszív acélkeret és a 360 fokban forgatható lefolyó gondoskodik róla, hogy minden csepp víz a mosogatóba jusson. Éld át a luxus és a praktikum tökéletes harmóniáját!

Cikkszám: 3afc3f72-fb69-7893-0d84-8286feae4457 Kategóriák: , ,


A matt fehér acélból készült masszív váz tökéletesen illeszkedik a luxus konyhai készülékek modern dizájnjához. Forgatható lefolyója 360 fokban, bármely irányba elfordul, így közvetlenül a mosogatóba folyik le - függetlenül attól, hogy az edénycsepegtetőt hogyan helyezi el a munkalapon.
Az edénycsepegtető kifinomult kialakítása gyorsan és elegánsan vezeti vissza a vizet a mosogatóba. A víz a mosogatóba folyik le, függetlenül attól, hogy hogyan helyezi el a mosogatóállványt. A gyors lefolyás a legjobb megelőzés a penész és a vízkő ellen.
A lefolyótálca műanyag tálcáját az optimális lefolyás érdekében tervezték, és hidrofil bevonattal kezelték. Ez vékonyan eloszlatja a vizet a felületen a szupergyors párolgás érdekében. A belső műanyag részek kivehetők, így könnyen karbantarthatók. Csak időnként mossa el őket vízzel és mosogatószerrel.
Sok edénye és extra nagy borospohara van? Acélkeretes edénycsepegtetőnk elég kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy elbírjon vele. A szilikonfedéllel ellátott tányértartóknak köszönhetően edényei mindig biztonságban vannak, és nem áll fenn a karcolás vagy a lepattanás veszélye.
Süllyesztettük a profilt, és csúszásmentes gumilábakat adtunk hozzá, hogy az edénycsepegtető nagyobb stabilitást biztosítsunk. Így mindig biztonságosan a helyén marad a munkalapon.
A beépített borospohár állvány biztonságosan befogad akár 4 extra nagy bordói borospoharat, így azok gyorsan és biztonságosan megszáradnak.
Nem elég, ha vadonatúj állapotban jól néz ki. Teszteljük az anyagát, hogy évekig tiszták és szépek maradjanak! A rozsdamentes felületnek köszönhetően a edénycsepegtető könnyen karbantartható és hosszú élettartamú. Emellett a felületet speciálisan kezeltük, hogy ne maradjanak rajta ujjlenyomatok.