Oldal kiválasztása

Pear Line üveg italadagoló csappal , 3 l

5645,00 Ft

Képzeld el a forró nyári napokat, amikor a barátaiddal és családoddal együtt élvezitek a napsütést a kertben. A Pear Line üveg italadagoló csappal, 3 literes űrtartalommal, tökéletes társad lesz ezekben a pillanatokban. Az üveg tisztasága és eleganciája mindenkit lenyűgöz, miközben a jeges tea, limonádé vagy friss gyümölcslé hűsítően csordogál a poharadba. A szilárd fedél és a kényelmes fogantyú gondoskodik arról, hogy az italod mindig friss és tiszta maradjon, távol a rovaroktól és szennyeződésektől. Ez az italadagoló nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy emlékteremtő társ, amely minden közös pillanatot még különlegesebbé tesz.

Cikkszám: 7099f3b0-e7ce-1dab-f19e-dbcbc0cc8568 Kategóriák: , ,


A Pear Line üveg italadagoló csappal ideális megoldás a forró napokra. A palackot kizárólag hideg italokhoz tervezték. A speciális védelemmel ellátott csap lehetővé teszi a jeges tea, víz, bor, limonádé vagy gyümölcslé kényelmes és egyszerű kiöntését. A 3 literes űrtartalom ideális a mindennapos otthoni használatra, valamint partikra vagy grillezésre.
A tartály kiváló minőségű üvegből készült, nem tartalmaz káros vegyületeket, nem szív fel színezéket és szagokat. Az italos palack szilárd fedéllel záródik. Ez megvédi az italt a rovaroktól és a szennyeződésektől. A fedélen található fogantyú biztosítja a biztonságos és kényelmes hordozást.2 színben kapható választási lehetőség nélkül.