Oldal kiválasztása

Orion UH CHARISMA citrusprés, 15 x 14 cm

2345 Ft

Képzeld el, ahogy egy hideg téli reggelen a kezedbe veszed az Orion UH CHARISMA citrusprést. Az átlátszó műanyag csillogása máris mosolyt csal az arcodra. Ahogy a középső tüskére helyezed a narancsot, és finoman megnyomod, érzed, ahogy a friss, vitamindús lé lassan csordogál a praktikus kifolyócsőből a poharadba. A nagyobb magok szépen megakadnak, így csak a tiszta, ízletes lé kerül a poharadba.

Ez a kis csoda nemcsak otthon, hanem a lakókocsiban, kempingezéskor, vagy akár a kedvenc kávézódban is hű társad lehet. A tiszta akril anyag megőrzi a citrusok frissességét és ízét, miközben olyan tartós, hogy egy véletlen esés sem okoz gondot. Mosogatógépben mosható, így a tisztítása is gyerekjáték.

Az Orion UH CHARISMA citrusprés nem csak egy eszköz, hanem egy élmény, ami minden napodat egy kicsit szebbé teszi.

Cikkszám: f70dd78b-1a09-b1cf-405a-d907eb090274 Kategóriák: , ,


A citrusfélékhez, például citromhoz, narancshoz, lime-hoz vagy grapefruithoz való átlátszó műanyag prés segít kényelmesen kipréselni belőlük a levet. Erre szolgál a középső tüske és az oldalán lévő praktikus kifolyócső. A nagyobb magok a kiálló részek mögött rekednek.
A vitamindús lé ideális télen meleg teához, vagy a sima víz ízesítésére, ami kellemes frissítő a melegebb hónapokban. Nemcsak a normál háztartásban, hanem lakókocsiban, kempingezéskor, cukrászdában vagy kávézóban is használható.
A tiszta akrilból készült termékek előnyei:

megőrzi a vitaminokat és a citrusok ízét

tiszta, mint az üveg és teljesen színtelen

a nagyfokú fényáteresztésnek köszönhetően az üveg helyettesítésére szolgál

nagyfokú időjárásállóság

nagyfokú keménység és tartósság, nem képez éles szilánkokat, mint az üveg egy véletlen esés esetén

hőmérsékletálló 60 °C-ig

mosogatógépben mosható és mikrohullámú sütőben használható
.