Oldal kiválasztása

Orion Tepsi üveg fedővel Grande, 35 x 22,5 cm

17645 Ft

Képzeld el, ahogy az Orion Tepsi üveg fedővel Grande, 35 x 22,5 cm, a konyhád szívévé válik. A tapadásmentes felületén könnyedén készítheted el a legfinomabb ételeket, miközben az üvegtetőn át figyelheted, ahogy a szeretettel készült fogások tökéletesre sülnek.

Cikkszám: 70cf13a8-99b8-fbb4-d445-83327314f4f6 Kategóriák: , ,

A 35 x 22,5 x 8 cm méretű, tapadásmentes felületű, sokoldalú tepsi magassága a fedővel lefedve 12 cm. Az alumínium test kiváló minőségű tapadásmentes PFLUON GRANIT réteggel van bevonva, amely lehetővé teszi a minimális zsírtartalmú sütést, ugyanakkor az egyszerű karbantartást és a mosogatógépben történő mosogatást is.A szószok és a redukált levek könnyen eltávolíthatók egy spatulával, a pudingok, töltelékek és sültek nylon vagy fa forgatólapáttal könnyen felszedhetők és már tálalható.Az öntött masszív tepsi rozsdamentes peremmel ellátott üvegtetővel és a felesleges gőz elvezetésére szolgáló nyílással van felszerelve, így áttekintést kap az elkészített ételek állapotáról.Tulajdonságok:

alumínium ötvözetből készült, kiváló minőségű tapadásmentes felülettel bevonva PFLUON GRANIT
szilárd fogantyúk biztosítják a biztonságos kezelést
az edény minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciós főzőlapot is
sütőben való sütéshez készült, fedővel 200 ° C-ig
a tepsi alumínium teste kiváló hővezető, így előre ki lehet kapcsolni a sütőt, és hagyni, hogy az étel "megsüljön"
mosogatógépben mosható, de az agresszív tisztítószerek miatt enyhe oxidáció léphet fel (ez az állapot a főzési folyamatot nem befolyásolja, egészségre nem ártalmas, nem panaszra tárgya).Javasoljuk: intenzív melegítés során használjon kesztyűt. Ha a tepsit a tűzhelyen használjuk, a főzőlap méretét a tepsi alja átmérőjéhez válasszuk és fa, szilikon vagy nejlon segédeszközök használata ajánlott.