Oldal kiválasztása

Orion tapadásmentes pizza serpenyő, 32 cm

2495 Ft

Képzeld el, ahogy egy hideg, őszi estén a konyhádban állsz, és a frissen gyúrt pizzatészta illata betölti a teret. Az Orion tapadásmentes pizza serpenyő, 32 cm-es átmérőjével, tökéletes társad lesz ebben a varázslatban. A lyukacsos acél sütőlemez és a nem tapadó teflonbevonat garantálja, hogy a pizza alja ropogósra süljön, mintha csak egy olasz kőkemencében készült volna. De nem csak pizzára jó! Süthetsz benne sült krumplit, amerikai burgonyát, vagy akár a kedvenc sós és édes süteményeidet is. A serpenyő 220 °C-ig bírja a hőt, és használat után könnyedén tisztítható. Az Orion serpenyővel minden sütés egy élmény, és a konyhád a szeretet és az ízek otthona lesz.

Cikkszám: 0fe43e06-8196-b762-5af9-e6cef2a7756a Kategóriák: , ,


Ha szeret házi pizzát készíteni, vagy a boltban vásárolt fagyasztott pizzára van gusztusa, hasonló eredményt érhet el, mint a kőkemencében sütéssel. Egy kör alakú, lyukacsos acél sütőlemez használatával, nem tapadó teflonbevonattal, hatékony sütést érhet el alulról is.
A sütőlemez lehetővé teszi a sült krumpli, amerikai burgonya, sós és édes sütemények, például a népszerű frgal sütését. A tésztának természetesen tömörnek kell lennie, pl. szilárd élesztős tésztának, nem öntött tésztának. A tepsi akár 220 °C-os sütési hőmérsékletet is kibír, használat után elegendő leáztatnini és a szokásos módon, meleg vízben és mosószerrel kimosni.