Oldal kiválasztása

Orion szilikon forma csokoládéhoz, barna

2545,00 Ft

Képzeld el, ahogy egy hideg téli estén a konyhádban állsz, és a kezedben tartod az Orion szilikon formát. A barna, virágformás csokoládék már csak arra várnak, hogy életre keljenek a kezed alatt. Az olvasztott csokoládé illata betölti a levegőt, és te csak arra gondolsz, hogy milyen örömet fogsz szerezni szeretteidnek ezekkel a finomságokkal. A tapadásmentes forma megkönnyíti a munkádat, és a rugalmas anyagának köszönhetően a legapróbb részletek is tökéletesen kirajzolódnak. Dióval, aszalt gyümölccsel vagy akár szárított levendulával is megbolondíthatod a csokoládékat, hogy minden falat egy kis boldogságot csempésszen a mindennapokba. Az Orion szilikon forma nem csak egy eszköz, hanem egy kapu a kreativitásod és a szereteted kifejezéséhez.

Cikkszám: ee5f54bd-93e2-4995-76d4-d53037691dd4 Kategóriák: , ,


Ha Ön a kiváló minőségű étcsokoládé vagy a finom tejpraliné szerelmese, amely a nyelvén olvad, ez a tapadásmentes barna forma virágformákkal biztosan tetszeni fog.
Egyszerűen öntse bele az olvasztott csokoládét, tegye bele a kedvenc hozzávalóit, diót, aszalt gyümölcsöt, szárított levendulát stb., és hagyja megdermedni a hűtőben. Ezután egyszerűen pattintsa ki őket a rugalmas formából. Vagy használja apró vajas kekszek sütéséhez a kávéhoz.
A szilikon sütőformák előnyei:

hajlékony és egymásra rakható

gyors és egyenletes a sütés

tartós - -40°C és +220°C közötti hőmérsékletet is kibír

nem veszi át a felhasznált élelmiszerek szagát vagy ízét

kényelmesen kiboríthatja a megsült kekszet. Mosogatógépben moshatóak

, a fagyasztóba vagy a mikrohullámú sütőbe tehetőek

feltekerve tárolhatók, így minimális helyet foglalnak a fiókokban
.