Oldal kiválasztása

Orion Szárak sodrófa, 38 cm

5445 Ft

Képzeld el, ahogy a kezedben tartod az Orion Szárak sodrófát, amely 38 cm-es hosszával és 20 cm széles, kanyargó indákból álló dombornyomott mintájával varázsolja el a konyhádat. Ahogy végighúzod a tésztán, a minták életre kelnek, és a süteményeid, cukorkáid egyedi, művészi alkotásokká válnak. Nincs szükség cukormázra, hiszen a sodrófa minden egyes nyomása egy kis csodát hoz létre.

Képzeld el a gyerekek csillogó szemeit, ahogy lelkesen segítenek neked, és együtt alkottok valami igazán különlegeset. A vendégeid ámulva nézik majd az eredeti és ízletes süteményeidet, vagy a csodálatos marcipántortát, amit ezzel a sodrófával készítettél.

Ne felejtsd el, hogy használat előtt enyhén kend be olajjal a hengert, hogy a tészta ne ragadjon rá. Használat után pedig csak meleg vízzel és mosószerrel mosd el, majd hagyd természetesen megszáradni. Az Orion Szárak sodrófa nem csak egy eszköz, hanem egy kapu a kreativitás és az öröm világába.

Cikkszám: e9d6c23e-9228-120a-be4f-eb337e2bd190 Kategóriák: , ,


A sodrófa 20 cm szélességben eredeti, kanyargó indákból álló dombornyomott mintával nyomja be süteményeit és cukorkáit. Süssön rendhagyó és gyorsan kész édes vajas sütiket, sajtos kekszeket vagy mézeskalács sütiket, amelyeket nem kell cukormázzal díszíteni.
A kis segítők is szívesen fognak segíteni. Mutassa meg eredeti és ízletes alkotásait vagy egy csodálatos marcipántortát vendégeinek.
Használat előtt enyhén kenje be a hengert olajjal, ez átitatja a hengert, és megakadályozza, hogy a tészta összeragadjon. Használat után mossa meleg vízben mosószerrel, hosszas áztatás nélkül, majd csak öblítse le, és hagyja természetesen megszáradni.