Oldal kiválasztása

Orion Rozsdamentes acél csúszó tortaforma, 30 cm

5095,00 Ft

Képzeld el, ahogy a konyhádban állsz, és a kezedben tartod az Orion Rozsdamentes acél csúszó tortaformát. Ez a 30 cm-es csoda nem csak egy egyszerű sütőforma, hanem a kreativitásod szárnyalásának eszköze. Az állítható méret lehetővé teszi, hogy bármilyen süteményt vagy pitét elkészíts, amit csak megálmodsz, legyen az egy apró, személyes desszert vagy egy grandiózus, többszintes torta. A belső számok segítenek, hogy mindig pontosan tudd, mekkora lesz a végeredmény.

Ahogy olajjal kened meg a formát és liszttel hinted be, már érzed a sütés örömét. A sütőpapírra helyezve, a lapos tepsin, a süteményed aranybarnára sül, és a konyhát betölti az édes illat. Miután megtöltötted a süteményt sűrű krémmel, friss gyümölccsel vagy zselatinnal, és hagytad kihűlni, a forma könnyedén kinyílik, hogy felfedje a tökéletesen formázott desszertet.

A rögzítő pánt biztosítja, hogy a süteményed mindig megtartsa a kívánt formát, és a használat után egyszerűen elmoshatod meleg vízben és mosószerrel. Az Orion tortaforma a legkisebb méretre állítva alig foglal helyet a fiókban, így mindig kéznél lesz, amikor újra alkotni szeretnél. Ez a forma nem csak egy eszköz, hanem a szenvedélyed kifejezője, amely minden sütésnél újra és újra örömet szerez.

Cikkszám: 6a8f1ebb-6848-eb99-5833-e6b68d315de1 Kategóriák: , ,


Az otthoni pékek és cukrászok értékelni fogják az állítható rozsdamentes acél formát, akár 16-30 cm átmérőjű sütemények és piték sütéséhez, akár többszintes sütemények készítésekor. A belsejében számok jelzik a kiválasztott átmérőt.
Egyszerűen kenje meg a formát olajjal és porolja be liszttel, majd helyezze sütőpapírra egy lapos tepsire. Sütés után a süteményt meg lehet tölteni sűrűbb krémmel, gyümölccsel, zselatinnal stb. Miután a töltelék kihűlt és megdermedt, óvatosan vágjuk le az oldalát, és a formát kinyitva vegyük ki. A forma az oldalán található rögzítő pántnak köszönhetően megtartja a kívánt formát.
A használat után meleg vízben és mosószerrel elmosható. A forma tárolható egy fiókban tárolhatja, ahol a legkisebb méretre állítva nem foglal sokhelyet.