Oldal kiválasztása

Orion PRIM műanyag doboz tömítéssel, 2 részre osztott, 1 l

2345,00 Ft

Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után hazaérsz, és a hűtőből előveszed az Orion PRIM műanyag dobozodat. Az átlátszó falain keresztül már látod is a gondosan elválasztott finomságokat, amiket reggel készítettél. A szilikon tömítés és a kapcsok biztosítják, hogy minden friss és ízletes maradjon, mintha csak most készült volna.

Ez a doboz nem csak egy egyszerű tárolóedény – ez a te hűséges társad a mindennapokban. Legyen szó egy gyors ebédről a munkahelyen, egy romantikus piknikről a pároddal, vagy egy családi kirándulásról, mindig számíthatsz rá. A két kisebb tálka gondoskodik róla, hogy az ízek ne keveredjenek, de ha nagyobb helyre van szükséged, egyszerűen kiveheted őket.

Az Orion PRIM doboz nem csak praktikus, de megbízható is. Ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, így bátran használhatod a fagyasztóban vagy a mikrohullámú sütőben is. És amikor végeztél, csak tedd be a mosogatógépbe, és már készen is áll a következő kalandra.

Ez a doboz nem csak egy eszköz, hanem egy kis darab gondoskodás, ami mindig veled van, bárhová is mész.

Cikkszám: 2f3caecc-fe72-6905-cd36-e514f9b203b8 Kategóriák: , , ,

Átlátszó műanyag doboz szilikon tömítéssel a fedelében  és kapcsokkal a szilárd lezáráshoz, amely jó szolgálatot tesz az élelmiszerek tárolásánál a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban, de alkalmas az ebéd szállítására is a munkahelyére, vagy a tízórai tárolására a kirándulásokon, a párjával vagy a családjával. Ha pedig piknikre vagy kerti partira készül, akkor kis előételeket vagy zöldségeket is tárolhat benne A belsejében 2 kisebb tál van, amelyek gondoskodnak az élelmiszerek elválasztásáról. Ezek azonban ki is vehetőek, hogy a dobozt nélkülük használja. A dobozok egymásra rakhatók, használható fedél nélkül a mikrohullámú sütőben és a mosogatógépben is elmosható.Ellenáll a -25 °C és +95 °C közötti hőmérsékletnek. A teljes térfogata 1 l, az egyes tálkák térfogata pedig 0,4 l.