Orion NYUSZI kerámia forma

5795,00 Ft

Cikkszám: 031649cc-b9df-e409-d0e7-abb7c7403203 Kategóriák: , ,


A nyuszi alakú kerámiaforma különösen a húsvéti készülődés idején lesz hasznos. Süthet benne klasszikus piskótát, de a formát aszpik, töltelék, pástétom és egyéb finomságok elkészítéséhez is használhatja.
A forma kiváló minőségű kerámiából készült, mázas. Sütés előtt javasoljuk, hogy gondosan kenje be és lisztezze be, hogy minden részlet megmaradjon, amikor kiveszi a formából. A kerámia kiválóan vezeti a hőt, ezért a kerámiában való sütéssel gazdaságos ételkészítést érhet el - kapcsolja ki a sütőt kicsivel az előtt, hogy megsülne az étel.
A kerámia edények hosszú élettartamúak, és megfelelő kezelés esetén több évig is elállnak. Az edények kezelésével kapcsolatban azonban be kell tartania bizonyos irányelveket. A termék nagyon nagy feszültséggel rendelkezik, ezért nem tűri az azonnali gyors hőmérsékletváltozásokat - a hősokkot. Biztosítani kell a levegő áramlását a forma és a sütő alja között, ezért a terméket mindig rácsra kell helyezni. A hideg formát hideg sütőbe kell tenni, majd bekapcsolni.
A forma bármilyen sütőhöz alkalmas, és mikrohullámú sütőben is használható. A nyaralóban szép belső dekoráció lehet. Méretei: külső 15,5 x 21 x 7 cm.