Oldal kiválasztása

Orion Mysli po ránu tál, 18,5 x 18,5 cm

2145 Ft

Képzeld el, ahogy a reggeli napfény besüt az ablakon, és te a kedvenc reggelidet készíted ebben a gyönyörű, „Mysli po ránu” feliratú porcelán tálban. Ez a tál nem csak egy egyszerű edény, hanem a napod kezdete, a jókedv és a telített pocak záloga. Legyen szó joghurtos müzliről, házi granoláról, chia pudingról vagy friss gyümölcssalátáról, minden falat egy kis boldogságot csempész a reggeledbe. És ha maradna egy kis zabkása vagy leves, ne aggódj, a mikrohullámú sütőben újra felmelegítheted, majd a mosogatógépben könnyedén elmoshatod. Kezdd a napot ezzel a tálal, és érezd, ahogy a reggeli rutinod egy kis varázslattal telik meg!

Cikkszám: 1809fe47-1f98-a2df-a1f3-d835c70ebee1 Kategóriák: ,


Porcelán tál egy kiadós reggelihez, amellyel jól indul a nap. Joghurt müzlivel, házi granola, chia puding gyümölccsel, reggeli gabonapehely és friss gyümölcs- vagy zöldségsaláta tálalható a "Mysli po ránu" feliratú négyzet alakú fehér tálban. Lépjen teli pocakkal és jó kedvvel a napba.
A tálba zabkását vagy levest is készíthet, amelyet a mikrohullámú sütőben újra felmelegíthet. Használat után mosogatógépben mosható.