Oldal kiválasztása

Orion Műanyag pohár fedővel és kanállal, 0,5 l

1445 Ft

Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után végre leülsz a kedvenc helyedre, és előveszed az Orion Műanyag poharat. Az átlátszó, 500 ml-es pohárban ott vár rád a friss, hűsítő joghurt, amit gondosan elkészítettél reggel. A bézs színű, menetes fedél biztonságosan tartja a tartalmát, és a hozzá tartozó kanál csak arra vár, hogy belemerüljön a finomságokba. A pohár alsó részében a joghurt, a felső részében pedig a ropogós müzli vagy a kedvenc kekszed lapul.

Ez a pohár nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem a mindennapjaid hű társa. Legyen szó egy gyors uzsonnáról a munkahelyen, egy frissítő salátáról a parkban, vagy egy meleg tésztáról a mikrohullámú sütőből, az Orion pohár mindig veled van. A PP műanyag ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak, így bátran használhatod hideg és meleg ételekhez egyaránt. És amikor végeztél, csak tedd be a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő kalandra.

Az Orion Műanyag pohár nem csak egy eszköz, hanem egy kis darab otthon, amit bárhová magaddal vihetsz. Érezd a gondoskodást minden egyes falatban, és hagyd, hogy ez a praktikus pohár megkönnyítse és megszépítse a mindennapjaidat.

Cikkszám: 8c29a9e8-7542-cc53-bf7a-d9ab9d198eaa Kategóriák: , ,


Ez a praktikus 500 ml-es átlátszó pohár ideális lesz az uzsonnák számára. Egy alsó és egy felső részre van osztva, amelyek mindkét oldalán a bézs színű, menetes fedélre csavarozhatók. Egy bézs színű kanál is tartozik hozzá.
A joghurt, rágcsálnivalók, saláták vagy friss gyümölcsök tárolására alkalmas, a 0,22 literes fedél felső része pedig müzli, chipsek vagy kekszek tárolására használható.
A PP műanyag pohár ellenáll a mikrohullámú sütőben való rövid melegítésnek (fedél nélkül) és a -25°C és +25°C közötti hőmérsékletnek, így hideg gazpachót és krutont, tésztát, rizssalátát vagy mártást vagy öntetet önthet bele.
A használat után mosogatógépben mosható.