Oldal kiválasztása

Orion Mézeskalács ember kerámia tál, átmérő 14 cm.

2045,00 Ft

Képzeld el, ahogy egy hideg téli reggelen a kezedbe veszed ezt a bájos Orion Mézeskalács ember kerámia tálat. A 14 cm átmérőjű, fogantyús tál melegséget és örömöt sugároz, miközben a kedvenc forró levesedet vagy egy tápláló reggelit készítesz benne. A mézeskalács ember mosolya emlékeztet a gyerekkorod karácsonyaira, a családi összejövetelekre és az ünnepi hangulatra. Ez a tál nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy darabka boldogság, amely minden étkezést különlegessé tesz. Használhatod mikrohullámú sütőben, és könnyedén tisztíthatod mosogatógépben, így több időd marad arra, ami igazán fontos: élvezni az élet apró örömeit.

Cikkszám: 8543ad16-faaa-3e95-6d79-de63a4080f32 Kategóriák: ,


A mézeskalács ember az Orion tervezőműhelyében készült, és a fogantyús tál díszítésében jelent meg. Jó hangulatot és a jó dolgok élvezetét hozza. Például egy kiadós forró levest, egy egészséges reggelit müzlivel, dióval és joghurttal vagy egy szeletelt narancsot, ami az év végéhez illik.
A fogantyús tál 730 ml űrtartalmú, és használható reggeli, uzsonna tálalására, valamint mikrohullámú sütőben való melegítésre, majd mosogatógépben való mosogatásra.
3 éves kortól alkalmas.