Oldal kiválasztása

Orion Mango tálca, átmérő 30 cm

6795 Ft

Képzeld el, ahogy a családdal és barátokkal ünnepelsz, és az Orion Mango tálca középen ragyog. Ez a 30 cm átmérőjű, gyönyörű mangófa tálca nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem az ünnepi pillanatok szíve. A fekete festékszóróval ellátott, stabil fém fogantyúval könnyedén hordozhatod a konyhából a nappaliba vagy a teraszra, miközben a csúszásmentes gumipárnák megóvják az asztalt a kemény ütődésektől. Sütemények, szendvicsek és egyéb apró falatok tálalására is tökéletes, így minden alkalommal, amikor előveszed, a szeretet és az összetartozás érzését hozza el. Egyszerűen karbantartható, csak egy könnyű törlést igényel, és időnként étolajjal bekenve a famintázat még gyönyörűbbé válik. Az Orion Mango tálca nem csak egy tálca, hanem az ünnepi pillanatok megtestesítője.

Cikkszám: ccc6b166-d14c-0e99-2110-e980e171bf5d Kategóriák: , ,


A gyönyörű mangófa tálca nem csak karácsonyi és húsvéti édességek és kisebb desszertek tálalására alkalmas. Sütemények, szendvicsek és egyéb apró falatok tálalására is használható, amikor a családdal, barátokkal ünnepel.
Fekete festékszóróval ellátott, stabil fém fogantyúval rendelkezik, így könnyedén hordozhatja a konyhából a nappaliba vagy a teraszra. Az alján csúszásmentes gumipárnákkal is rendelkezik, hogy megakadályozza a kemény ütődéseket, amikor a tálcát az asztalra helyezi.
Egyszerűen karbantartható, csak egy könnyű törlést igényel, és máris újra tálalható. Időnként étolajjal be lehet kenni, így a gyönyörű famintázat kiemelkedik és a felület sötétedik.