Oldal kiválasztása

Orion Mango tálca , 35,5 x 25,5 cm

6795 Ft

Képzeld el, ahogy a reggeli kávédat ezen a gyönyörű mangófából készült Orion Mango tálcán szolgálod fel. A természetes fa melegsége és egyedi mintázata minden pillanatot különlegessé tesz. Tökéletes társ a teraszon töltött nyugodt pillanatokhoz vagy a baráti összejövetelekhez.

Cikkszám: d6fff187-a72e-1fd0-0a97-7ce4567fc90c Kategóriák: , ,


Ha természetes módon szeretné berendezni konyháját vagy étkezőjét, egy gyönyörű mangófából készült tálca biztosan jól fog jönni. A kávé, a desszert, a rágcsálnivalók és a teraszon ücsörgő finomságok felszolgálása könnyebbé válik egy érdekes fa dizájnnal ellátott, fogantyúval ellátott, közepes méretű tálca segítségével.
A tálca dekorációként, virágváza alátétjeként, aszalt gyümölcsökkel vagy fűszernövényekkel teli üvegek alá, illetve főzés és grillezés közben fűszerek és szalvéták tárolására is szolgál. A tálca magassága fogantyúk nélkül 4 cm.
A tálca alján csúszásmentes párnákkal van ellátva. Ezek biztosítják, hogy a tálca szilárdan álljon az asztalon, és tompítják az ütődést, amikor az asztalra helyezi. Időnként fesse le étolajjal, ez után a folyamat után a mangófa szépen sötétedik, és a fa mintázata kiemelkedik.