Oldal kiválasztása

Orion Linky 2 db-os bögre készlet, 230 ml

4545 Ft

Képzeld el a reggeleket, amikor a nap első sugarai bekúsznak az ablakon, és te a kezedben tartod az Orion Linky bögre készlet egyik darabját. Ez a két gyönyörű, 230 ml-es kerámiabögre nemcsak a kávédat teszi különlegessé, hanem a szívedet is megmelengeti. A finom vonalú szívek díszítése minden kortyot egy kis szeretettel fűszerez meg. Legyen szó egy meghitt pillanatról a pároddal vagy egy baráti beszélgetésről, ezek a bögrék mindig ott lesznek, hogy emlékeztessenek a közös pillanatok szépségére. Ráadásul praktikusak is: mikrohullámú sütőben melegíthetők és mosogatógépben moshatók, így a mindennapokban is könnyedén használhatod őket. Válaszd az Orion Linky bögre készletet, és tedd különlegessé a kávészüneteidet!

Cikkszám: a4161b4e-24a9-1f04-ea95-ede5d526e9e5 Kategóriák: , ,


A nagyszerű kávéhoz egy gyönyörű bögre is jár. Ha szeretne örömet szerezni magának vagy szeretteinek, válassza ezt a gyönyörű, két darab 230 ml űrtartalmú kerámiabögréből álló készletet a kávészünetekhez.
A finom vonalú szívek finom díszítése biztosítja, hogy a forró kávézás kellemes hangulatban teljen. Esetleg a partnerével vagy egy jó barátotal. A bögrék mikrohullámú sütőben melegíthetők és mosogatógépben moshatók.