Oldal kiválasztása

Orion konyhai spatula

2195 Ft

Az Orion konyhai spatula a konyhád hőse lesz! Rozsdamentes acél pengéje és ergonomikus fogantyúja minden mozdulatot könnyeddé varázsol. Legyen szó húsról, zöldségről vagy tésztáról, ez a spatula mindig melletted áll. Érezd a konyhai varázslatot minden használatkor!

Cikkszám: 95420bc9-0ffb-81ae-808c-834c7fdce447 Kategóriák: , ,


A rozsdamentes acélból készült spatulával könnyedén átrakhatja a feldarabolt húsdarabokat, zöldségeket a lábasba vagy serpenyőbe, továbbá segít a főtt zöldségek vagy tojások gyors feldarabolásában, és a sütött zsemlék vagy pizzák felszedésében a tepsiből.
A krumplinudli készítésekor pedig csak sodorja ki a tésztát, a spatula szélével szeletelje fel, enyhén kanalazza ki, és dobja a forró vízbe. A gnocchit és a különböző levesbetéteket szitán keresztül is átszűrheti a húslevesbe vagy vízbe. A TPR gumiból és PP műanyagból készült fogantyúnak köszönhetően nagyon jól illeszkedik a kézbe.
A peremén ráadásul cm-es hosszúsági egységek vannak jelölve (0-14,7 cm), a felületén pedig egy praktikus táblázat található, amely megkönnyíti a mértékegységek (csésze, fl oz, kanál, ml) átváltását.
A spatula nem csak könnyen tisztítható, csak mossa el meleg vízben és mosószerrel, de arra is használhatja, hogy tésztamaradványokat, lisztet kaparon le vele a vágódeszkáról vagy a munkafelületről.