Oldal kiválasztása

Orion KAŽDÝ DEN borospohár, 450 ml

3195 Ft

Képzeld el, ahogy egy hosszú nap után kezedbe veszed az Orion KAŽDÝ DEN borospoharat. A cseh Bohemia Crystal gyönyörű üvege és a fújt pitypang motívum meséket suttog a füledbe. Minden korty borral egy új történet kezdődik, amit csak te írhatsz meg.

Cikkszám: 66518203-4141-4228-8047-85b768934547 Kategóriák: , ,


A cseh Bohemia Crystal gyönyörű poharában élvezheti kedvenc borát. Az eredeti KAŽDÝ DEN MÁ SVŮJ PŘÍBĚH (MINDEN NAPNAK VAN EGY TÖRTÉNETE) szöveget egy fújt pitypang motívum kíséri. Ez a gyengéd motívum az KAŽDÝ DEN kollekció más darabjain is megjelenik, és tervezőink keze alól került ki. Szép ajándék lehet egy partner, barát vagy kolléga számára.
Minőségi cseh üvegből készült, a pohár magas száron van, hogy a bor ne melegedjen meg feleslegesen a kéz érintésétől, és a pohárban a bor könnyen körkörösen mozgatható legyen.
Mosogatógépben mosható, de az üvegárukhoz tervezett enyhe tisztítószereket kell használni, és a poharat a mosogatógépben óvatosan egyenesre kell igazítani, hogy más tárgyak ne tegyenek kárt az üvegben. A gyakori mosogatás a mosogatógépben a díszítés fokozatos lemosódását eredményezheti, ami nem képezheti reklamáció tárgyát.