Oldal kiválasztása

Orion Hóember sütőforma, 10 db

1995 Ft

Képzeld el a karácsonyi készülődést, amikor a konyhában finom süteményillat terjeng, és a család apraja-nagyja izgatottan várja a frissen sült kekszeket. Az Orion Hóember sütőforma, 10 db, tökéletes társad lesz ebben a varázslatos időszakban. Ezek a klasszikus cseh ónformák aranyos hóember alakban nemcsak a hagyományos mogyorós és csokoládés kekszekhez ideálisak, hanem finom madeleineket és ünnepi pralinékat is készíthetsz velük. A kevésbé zsíros tésztákhoz csak egy kis olaj és liszt kell, és máris indulhat a sütés! Könnyen tisztíthatóak, így több időd marad a szeretteiddel való együttlétre. Hozd el a karácsony varázsát az otthonodba az Orion Hóember sütőformákkal, és teremts felejthetetlen emlékeket!

Cikkszám: b74f6ebb-4548-f6a8-1639-eaee3e294926 Kategóriák: , ,


Klasszikus cseh ónformák aranyos hóember alakban, amelyekben hagyományos mogyorós és csokoládés kekszeket, finom madeleineket, félig mártott süteményeket süthet, de csokoládét is önthet rájuk, és elkészítheti saját ünnepi pralinéjait.
A kevésbé zsíros tésztákkal való sütésnél javasoljuk, hogy enyhén kenje meg és lisztezze meg.
Egyszerűen karbantartható, csak mossa el őket a szokásos módon, ha túlzásba viszi a sütési időt és megégnek a sütik, egyszerűen hagyja őket egy kicsit ázni.