Oldal kiválasztása

Orion GRANDE COMBI 2 részes edénykészlet levehető fogantyúval

17645 Ft

Főzz szívvel-lélekkel az Orion GRANDE COMBI edénykészlettel! A tapadásmentes PFLUON GRANIT felület és a levehető fogantyú megkönnyíti a mindennapokat. Süthetsz, párolhatsz, és az étel sosem ég le. Éld át a konyhai varázslatot, és hozd ki a legjobbat minden ételből!

Cikkszám: 8a701d2f-8421-83bd-fa92-1c61c74631fe Kategóriák: , ,

2 db -os serpenyő szett kiváló minőségű tapadásmentes PFLUON GRANIT felülettel és levehető fogantyúval. Főzhet, süthet, párolhat, dunctolhat bennük, minimális zsírigénnyel. Az elkészített étel nem ég le. Gáztűzhelyeknél válassza ki a megfelelő lángméretet, az elektromos, üvegkerámia és indukciós tűzhelyeknél a megfelelő főzőlap méretét kell kiválasztani. Az étel elkészíthető a tűzhelyen, majd a sütőbe helyezhető. Az elkészített ételeket kényelmesen tárolhatja serpenyőben és a hűtőszekrényben is.Anyaga: kiváló tapadásmentes PFLUON GRANIT felülettel és profilozott aljú alumínium, műanyag, fém, szilikon.Méretek:

átmérője 20 és 26 cm, magassága 4,5 és 5 cmMegjegyzés: fogantyú felszerelési eljárása - 4. fotó:1. kép - zárva2. kép - fordítsa nyitott helyzetbe3. kép - nyomja meg a "PRESS" gombot4. kép- fogantyú készen áll a rögzítésre