Oldal kiválasztása

Orion GRANDE Aroma sütőedény üvegfedővel 43 x 30 x 19 cm

20495,00 Ft

Képzeld el, ahogy a konyhádban állsz, és a kezedben tartod az Orion GRANDE Aroma sütőedényt. Ez nem csupán egy egyszerű sütőedény, hanem a családi vacsorák és baráti összejövetelek szíve. A 43 x 30 x 19 cm-es méretével és az elegáns üvegfedővel, amely aromaadagolót is tartalmaz, minden egyes étel elkészítése igazi élmény lesz. Az alumíniumötvözetből készült, tapadásmentes felülettel bevont edényben a legfinomabb sült húsok és zöldségek készülnek, minimális zsiradékkal, megőrizve az ételek természetes ízét és aromáját.

Az erős fogantyúk biztonságos kezelhetőséget biztosítanak, így bátran kiveheted a forró sütőből is. Az üvegfedél lehetővé teszi, hogy borral vagy ízesített olajokkal fűszerezd az ételeket anélkül, hogy le kellene venned a fedőt, így minden íz és illat megmarad. A mosogatógépben is mosható, így a tisztítás sem jelent gondot.

Ez az edény nem csak egy eszköz, hanem a konyhád lelke, amely minden alkalommal, amikor használod, emlékeztet arra, hogy az ételkészítés nem csupán feladat, hanem szenvedély és szeretet. Az Orion GRANDE Aroma sütőedény minden főzés alkalmával újra és újra elvarázsol, és a legfinomabb ételek elkészítésében lesz a legjobb társad.

Cikkszám: 9914bda5-41d3-ee41-08f3-e43c64e3570d Kategóriák: , ,


A GRANDE sütőedény a sütőben minimális zsiradékkal történő sütés és az aromás sütés kombinációját kínálja minden típusú tűzhelyen, beleértve az indukciós tűzhelyet is. A 43 x 30 x 19 cm-es méreteinek és a nem középen elhelyezett fogantyúknak köszönhetően kényelmesen elfér egy hagyományos konyhai sütőben.
A 38 x 25 x 13 cm-es belső méretekkel rendelkező sütőtál klasszikus sütőtálként használható. Az aroma adagolóval ellátott üvegfedél lehetővé teszi a folyékony ízesítők, olajok, borok és pácok kíméletes adagolását.
Aroma sütőtál jellemzői:

A kiváló minőségű PFLUON GRANIT tapadásgátló felülettel bevont alumíniumötvözetből készült, kívülről PTFE tapadásmentes bevonattal.

erős fogantyúk biztosítják a biztonságos kezelhetőséget

a sütőedény minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is

sütéshez és gratináláshoz készült a sütőben 230 °C-ig terjedő hőmérsékleten, fedővel akár 200 °C-ig

a sütőedény alumínium teste kiváló hővezető, így előre kikapcsolhatja a sütőt, és hagyhatja, hogy az étel "elkészüljön"

az üvegfedél aromaadagolót tartalmaz, borral, ízesített olajokkal fűszerezheti az ételeket anélkül, hogy a fedelet le kellene vennie

mosogatógépben mosható, de az agresszív tisztítószerek enyhe oxidációt okozhatnak (ez nem befolyásolja a sütési folyamatot, nem jelent egészségügyi kockázatot és nem lehet ok panaszra).
Anyag:

sütőedény anyaga: alumíniumötvözet tapadásmentes felülettel

fedél anyaga: üveg, rozsdamentes acél

fogantyú anyaga: alumíniumötvözet
Ajánlott: intenzív melegítéskor használjon sütőkesztyűt. Ha a serpenyőt a tűzhelyen használja, válasszon az alap átmérőjével arányos főzőlapméretet és fa, szilikon vagy nejlon eszközöket.