Oldal kiválasztása

Orion élelmiszer-hordozó 4 x 1,3 l, rozsdamentes acél

9095,00 Ft

Képzeld el, ahogy reggelente gondosan készíted el a család kedvenc ételeit, és mindezt az Orion élelmiszer-hordozóba pakolod. Ez a rozsdamentes acél csoda nem csak praktikus, de stílusos is. Négy tágas, 1,3 literes tál várja, hogy megtöltse őket a szeretettel készített leves, főétel, köret és desszert. A külön fedéllel ellátott tálak megőrzik az ételek frissességét, így a nap bármely szakában élvezhetitek a házi ízeket. Az erős fém állvány és a biztonságos csat garantálja, hogy minden a helyén maradjon, bárhová is visz az utad. Az Orion élelmiszer-hordozóval minden étkezés egy kis otthoni melegség, bárhol is legyél.

Cikkszám: 2f6e597d-de77-52ff-8cdb-e29d99a68e45 Kategóriák: , ,

Ha élelmiszert szeretne vinni munkába vagy haza, utazásra, vagy céges kifőzdéből, étteremből szeretne ételt vinni  szeretteinek, jó segítője lesz ez a rozsdamentes acél négyszintes ételszállító.
4 db 1,3 l űrtartalmú rozsdamentes acél tálat tartalmaz, külön fedéllel ellátva, melynek köszönhetően kényelmesen tárolhatja a tálakat a hűtőszekrényben anélkül, hogy az ételei kiszáradnának.A tálak ideálisak a teljes menü, leves, főétel, külön köretek és desszert tárolására. Tartalmaz egy fém állványt is, amely lehetővé teszi az edények egymásra helyezését és rögzítését egy csattal is ellátták.Méretek: az egyes tálak térfogata 1,3 l, tál átm. 16 cm, magasság 6,5 cm, teljes magasság 33,5 cm.