Oldal kiválasztása

Orion Double lid felakasztható hulladékgyűjtő , 13 l

4795,00 Ft

Képzeld el, ahogy a konyhád tisztasága és rendezettsége új szintre emelkedik az Orion Double lid felakasztható hulladékgyűjtővel. Ez a 13 literes, elegáns fekete kuka nemcsak praktikus, de stílusos is, fehér peremével tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai környezetbe. A szekrényajtó belső oldalára is felakaszthatod, így mindig kéznél lesz, amikor a főzés közben gyorsan meg kell szabadulnod a hulladéktól. A klasszikus és előremozgatható fedél megkönnyíti a szemét kidobását, míg a levehető keret biztosítja, hogy a zsák mindig a helyén maradjon. Az Orion hulladékgyűjtővel a konyhád nemcsak tisztább, de rendezettebb is lesz, így több időd marad arra, ami igazán fontos: a családodra és a barátaidra.

Cikkszám: a6639f61-56ec-8452-16a2-d52af50862bd Kategóriák: , ,


Ez egy praktikus, fehér peremmel ellátott, fekete színű kuka, amelynek űrtartalma 13 liter, és amely a padlóra, a szekrényajtón lévő tartó mögé vagy a falra csavarokkal rögzíthető (a rögzítőanyag nem tartozék). A fedele a klasszikus módon nyitható, egy praktikus mechanizmusnak köszönhetően előre is mozgathatja, ami megkönnyíti a szemét kidobását.
A szekrényajtó belső oldalára is felakaszthatja, ami akkor jöhet jól, ha a kukát el kell rejteni, és nem szeretné az ajtóba fúrni. Van egy 2 cm széles fehér kampó, amely lehetővé teszi ezt. Az ajtó kinyitásakor a kosár ezután azonnal készen áll a konyhapulton hagyott aprításból, hámozásból stb. származó maradékok kidobására.
A kosár tetején egy levehető keret található, amely a zsákot tartja. PP műanyagból készült, egy apró TPE műanyag hurok megkönnyíti a felpattintást.