Oldal kiválasztása

Orion Cicák italos palack, 500 ml

2245 Ft

Képzeld el, ahogy a kis hercegnőd boldogan szaladgál a játszótéren, kezében az Orion Cicák italos palackkal. Az aranyos kismacskák mosolyt csalnak az arcára, miközben a frissítő ital mindig kéznél van. Biztonságos, szivárgásmentes és könnyen tisztítható – tökéletes társ minden kalandhoz!

Cikkszám: 64b99272-5fa6-4b09-998c-9f2e55229fdd Kategóriák: , ,


Egy nagyszerű palack minden kiránduláshoz, sétához, tomboláshoz a kertben, kiránduláshoz a játszótérre vagy az óvodába. Minden kis hercegnő értékelni fogja, ha tiszta víz vagy kedvenc itala mindig kéznél van, például az anyukája táskájában tárolva.
A szilikon tömítésnek köszönhetően a kupak menetén keresztül nem szivárog ki folyadék. A szívószálat egy csuklós fedél védi. Ráadásul a kupak nélkül mosogatógépben mosható.
A kismacskákat ábrázoló aranyos motívummal ellátott, nem veszélyesanyagból készült italosüveg átlátszó tritánból, PP műanyagból készült, és egy poliészter pánttal van kiegészítve, amellyel a palack a babakocsi nyakára vagy fogantyújára akasztható.
Ne hagyja közvetlen napfényben, ha -10°C és +95°C között használja az italt. Az italos palack mindig azután kínálja a gyermekeknek, hogy ellenőrizte, hogy nem túl forró. A kisgyermekek a palackot felnőtt felügyelete mellett használják.
Anyag: tritán. Fedél/fedél anyaga: PP műanyag, szilikon