Oldal kiválasztása

Orion bögre duplafalú üveg, 300 ml

3445 Ft

Képzeld el a reggeleket, amikor az Orion duplafalú üveg bögrédben gőzölgő kávéval indítod a napot. A modern dizájn és a boroszilikát üveg varázsa nemcsak a szemedet gyönyörködteti, hanem a szívedet is melengeti. Ez a bögre nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy hű társ, amely mindig melletted áll, legyen szó forró italokról a hideg téli napokon, vagy frissítő hideg italokról a nyári hőségben. Az Orion bögre ellenáll a karcolásoknak, repedéseknek és vegyszereknek, így hosszú távon is megbízható társad lesz. Érezd a különbséget minden kortynál, és hagyd, hogy ez a bögre a mindennapjaid részévé váljon!

Cikkszám: fa8af56f-5c15-ee48-8cfb-d6909b9c4199 Kategóriák: , ,


A modern dizájnú, duplafalú termo bögrék nem hiányozhatnak otthonából. A dupla boroszilikát üveg sokáig hőmérsékleten tartja az italját, így a reggeli kávé nem hűl ki, a frissítő italok pedig tovább hűtik Önt a nyári melegben.
Az előnye a magas és alacsony hőmérsékletnek, karcolásoknak, repedéseknek és vegyszereknek való ellenállás is. Ellenállóbbak a hődeformációval szemben, mint a hagyományos üveg. Anyaga: boroszilikát üveg - -10 °C-tól +210 °C-ig használható.