Oldal kiválasztása

Orion BLACK fémdoboz félig durva liszthez

3245 Ft

Az Orion BLACK fémdoboz bambuszfedéllel és szilikon tömítéssel tökéletes megoldás a liszt tárolására. A 2,3 literes kapacitás elegendő egy egész csomag liszt számára, megakadályozza a nedvesedést és védi a tartalmat a rovaroktól. Stílusos és praktikus, a konyhapulton is megőrzi a liszt minőségét.

Cikkszám: c5be4f00-7400-791e-a212-fd1f5def05cb Kategóriák: , , ,


Hogy a BLACK szettje teljes legyen, a cseh Orion márka egy újabb szükségletet készített az Ön számára, amely nagyszerű látványt nyújt. Leginkább a konyhai királyságának fogunk örömet szerezni.
A bambuszfedéllel ellátott lapos konyhai doboz remek választás minden száraz élelmiszer, különösen a különböző lisztek tárolására.
A 2,3 literes űrtartalmának köszönhetően kényelmesen elfér benne egy egész csomag liszt, a bambuszfedél szilikon tömítéssel zárja le, így megakadályozza a nedvesedést és megvédi a tartalmat a rovaroktól. Ráadásul a lisztet száraz és sötét helyen ajánlott tárolni, így még a konyhapulton is biztos lehet benne, hogy a minőség megmarad.
Ezáltal nem csak egy praktikus darab a nagy mennyiségű élelmiszer tárolására, hanem egy stílusos kiegészítő is, amely a konyhában egy polcon vagy egy nyitott szekrényben is megállja a helyét.