Oldal kiválasztása

Orion Badem kerámia kancsó, 1,63 l

6145 Ft

Képzeld el, ahogy egy forró nyári napon a teraszon ülsz, és az Orion Badem kerámia kancsóból öntöd a frissítő limonádét. Ez a kancsó nem csak egy egyszerű edény, hanem a nyári esték, a baráti összejövetelek és a családi vacsorák szíve. Elegáns, fehér külseje minden asztalt feldob, miközben a réti virágokkal megtöltve a természetet hozza be otthonodba. Praktikus kialakítása és széles fogantyúja révén könnyedén használhatod, akár mikrohullámú sütőben is. És ha vége az estének, csak tedd be a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő alkalomra. Az Orion Badem kancsóval minden pillanat különleges lesz.

Cikkszám: 001609eb-ec2b-d1b4-3797-d87c19e2b3a1 Kategóriák: , ,


Az elegáns, fehér kancsóban felfrissítő hideg italok, víz, limonádé, hideg sör, de a réti virágok is megállják a helyüket. Formájának és egyszerű kialakításának köszönhetően nemcsak praktikus, hanem otthon a polcon vagy a víkendházban is szép dekoráció lehet.
A kerámia kancsó széles fogantyúval és kiöntővel rendelkezik, mikrohullámú sütőben is használható, és szükség szerint mosogatógépben mosható.