Oldal kiválasztása

Orion AUTO italos palack, 500 ml

2295 Ft

Képzeld el, ahogy a kis csibészed boldogan szaladgál a játszótéren, kezében az Orion AUTO italos palackkal. Ez a 500 ml-es csoda nem csak praktikus, de tele van szeretettel és gondoskodással. A cuki autós motívumok mosolyt csalnak az arcára, miközben te biztos lehetsz benne, hogy a szilikon tömítésnek köszönhetően egy csepp sem szivárog ki. A strapabíró tritán anyag és a PP műanyag fedél garantálja a biztonságot, míg a poliészter pánttal könnyedén a babakocsira akaszthatod. Ez a palack nem csak egy egyszerű italos flakon, hanem egy hű társ minden kalandhoz, amit együtt éltek át.

Cikkszám: 042ec5bd-a670-950f-a179-e28c2579da31 Kategóriák: , ,


Egy nagyszerű palack minden kiránduláshoz, sétához, tomboláshoz a kertben, kiránduláshoz a játszótérre vagy az óvodába. Minden kis csirkefogó értékelni fogja, hogy tiszta víz vagy kedvenc itala mindig kéznél van, például anyu táskájában tárolva.
A szilikon tömítésnek köszönhetően a kupak menetén keresztül nem szivárog ki folyadék. A szívószálat egy csuklós fedél védi. Ráadásul a kupak nélkül mosogatógépben mosható.
A cuki autós motívummal ellátott, nem veszélyes anyagokból készült italos palack átlátszó tritánból, PP műanyagból készült, és poliészter pánttal van kiegészítve, amellyel a palack a babakocsi nyakára vagy fogantyújára akasztható.
Ne hagyja közvetlen napfényben, ha -10°C és +95°C között használja az itallal. Az italtartályt mindig azután tálalja a gyermekeknek, miután ellenőrizte, hogy nem túl forró. A kisgyermekek a palackot felnőtt felügyelete mellett használják.
Anyag: tritán. Fedél anyaga: PP műanyag, szilikon.