Oldal kiválasztása

Maxxo Teapot teáskanna, 1,4 l

6395,00 Ft

A Maxxo Teapot teáskanna 1,4 literes kapacitásával és boroszilikát üveg anyagával hosszabb ideig tartja forrón a teádat, miközben ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek. A rozsdamentes acél szűrővel könnyedén elkészítheted kedvenc teáidat, gyógynövényeidet és gyümölcsös italokat. Elegáns kialakítása és mosogatógépben moshatósága kényelmes és stílusos megoldást nyújt a mindennapi teázáshoz.

Cikkszám: 964f34c9-ded1-fcbd-bb78-fd70ff414019 Kategóriák: , ,


Az otthona kényelmében élvezze a finom, szórt teát. A rendkívül tartós boroszilikát üvegből készült egyedi, kézzel készített teáskanna megkönnyíti az elkészítést, és hosszabb ideig tartja forrón a forró italokat. Akár 1,4 liter teát is főzhet benne. A gyönyörű üveg teáskannához egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült szűrő tartozik, amelyet könnyedén megtölthet kedvenc gyógynövényeivel, fűszereivel, teáival és gyümölcseivel. Készítse el barátainak is az Ön által választott ízletes italt.
A teáskanna első látásra lenyűgözi Önt hagyományos kialakításával, elegáns rozsdamentes acélfedéllel. Boroszilikát üvegből készült, amely hosszú ideig képes fenntartani a forró és hideg italok kívánt hőmérsékletét. Ez az üvegtípus ráadásul sokkal ellenállóbb a karcolásokkal és az esetleges repedésekkel szemben. Természetesen a teáskanna kezelésének megkönnyítése érdekében fogantyú is található rajta. Szükség esetén kényelmesen elmosható a mosogatógépben.
A felső nyílás átmérője 6,1 cm.
A teáskanna átmérője 6,1 cm.