Oldal kiválasztása

MariaPaula Moderna White 18 részes étkészlet

38995 Ft

A MariaPaula Moderna White 18 részes étkészlet nem csupán egy étkészlet, hanem egy darabka művészet, amely a mindennapjaidat varázsolja különlegessé. A lengyel design modernizált változata, amely finom vonalakkal és természet ihlette formákkal hódít. Tökéletesen fehér, sima porcelán, amely a legmagasabb minőséget képviseli. Ez az étkészlet nemcsak a modern minimalista belső tér tökéletes kiegészítője, hanem a mindennapi étkezéseket is ünneppé varázsolja. Képzeld el, ahogy a családi vacsorák és baráti összejövetelek során ez a gyönyörű étkészlet díszíti az asztalodat, és minden pillanatot emlékezetessé tesz. A MariaPaula Moderna étkészlet nemcsak praktikus, hiszen mosogatógépben is könnyen tisztítható, hanem egy igazi ékszer is, amely minden alkalommal mosolyt csal az arcodra.

Cikkszám: 616d8629-01f3-9764-c912-de72578c84a1 Kategóriák: , ,

A MariaPaula Moderna porcelán kollekció a lengyel design előtt tiszteleg, amely modernizált változatban tér vissza. A legjobb minták kreatív folytatása finom vonalakkal és a természet ihlette világos formákkal fejeződik ki. Tökéletesen fehér és sima porcelán a legmagasabb minőségből.A kollekció tökéletesen illik a modern minimalista belső térbe, mert hozzájuk hasonlóan a funkcionalitás és a gazdaságos formák szépségét fejezi ki. Igazi dísze lesz a mindennapi étkezésnek, és a vitrines szekrénynek a partik és ünnepi alkalmak során. A MariaPaula porcelán mosogatógépben való mosogatásakor ajánlott :

a MariaPaula porcelán mosogatógépben könnyen mosható
a porcelán mosogatógépbe helyezése előtt távolítson el minden ételmaradékot a felületről
helyezze az edényeket a mosogatógépbe úgy, hogy azok ne érjenek egymáshoz
használjon enyhe mosószereket, a gél tabletták használata ajánlott
válassza ki a megfelelő mosogatóprogramotA fehér porcelán (díszítés nélkül) és a színes díszítéssel ellátott porcelán naponta mosható a mosogatógépben, ami nagyban megkönnyíti a használatát. Az arannyal vagy platinával díszített porcelánt ajánlott alkalmanként mosogatógépben mosogatni. Az étkészlet tartalma:

6x lapostányér - átmérő 24 cm, magasság 2,7 cm
6x desszertes tányér - átmérő  20,5 cm, magasság 2,7 cm
6x mélytányér - átmérő 18 cm, magasság  6 cm