Oldal kiválasztása

Leifheit meggymagozó

10545 Ft

Emlékszel a nagyi meggyes pitéjére? A Leifheit meggymagozóval most te is könnyedén elkészítheted! Gyors, hatékony és kíméletes – minden egyes cseresznye tökéletes marad. Éld át újra a gyerekkor ízeit, és varázsolj mosolyt szeretteid arcára!

Cikkszám: ae5dc3a4-c7d1-b7ec-499e-00e0081d25ef Kategóriák: ,


Ez a magozó egy egyedülálló mechanizmussal büszkélkedhet, amelynek köszönhetően a magok könnyen és gyorsan leválaszthatók a cseresznyéről. A magokat az alsó tálba választja szét, a cseresznye pedig külön-külön esik a második tálba - amelyet Ön készít elő. Így pillanatok alatt magozhatja ki a meggyet, például piték, desszertek, lekvárok stb. készítéséhez.
A Leifheit magozóval óránként akár 15 kg meggyet is magozhat. A gyümölcs egészben és gyűrődésmentesen marad. A friss cseresznyét és a kompótos cseresznyét is magozhatja. A stabilitást a tartály alján lévő gumilábak biztosítják. A fogantyú puha vége kényelmes és biztonságos kezelést biztosít.
Munka után a dugattyút folyó víz alatt tisztítsa meg, a többi rész pedig mosogatógépbe tehető. A készülék helytakarékos tálba hajtható, ahol a fogantyú szétszedhető és a csepegtető tálcába helyezhető.