Oldal kiválasztása

Koziol pohár GRL PWR felirattal

3245 Ft

Képzeld el, ahogy egy forró nyári napon a kezedben tartod ezt a különleges Koziol poharat, amelyen a „GRL PWR” felirat díszeleg. Ahogy a prosecco hűsítő buborékai boldogan táncolnak a nyelveden, érzed, hogy ez a pohár nem csupán egy eszköz, hanem egy igazi társ a pillanatok megélésében. Legyen szó ünnepi alkalomról vagy egy laza szabadtéri grillezésről, ez a stílusos, erős és karcálló műanyagból készült pohár mindig veled lesz, hogy minden kortyot különlegessé tegyen. Éld át a Tintoretto vagy a Bellini frissítő ízét, és hagyd, hogy ez a pohár minden beszélgetést elindítson!

Cikkszám: cc38d79a-6314-9bfc-ea94-e98295ac9355 Kategóriák: , ,


A forró nyári napokon szeretjük a hűsítő proseccot kortyolgatni! Ünnepélyes alkalmakkor és nyáron szabadtéri grillezéseken is remekül ízlik. Ha szereti azt az érzést, amikor a több ezer apró buborék boldogan táncol a nyelvén minden egyes kortynál, akkor ez a pohár " GRL PWR" felirattal csak Önnek való!
Élvezze a Tintoretto vagy a Bellini frissítő ízét egy gyönyörű pohárból minden alkalommal, amikor csak lehetősége van rá! Ez egy stílusos darab, amely gyakorlatilag egymaga indít el Önnek minden beszélgetést. A pohár erős, karcálló hőre lágyuló műanyagból készült.