Oldal kiválasztása

Kézi gyümölcsprés szűrőbetéttel 6 l

23795 Ft

Képzeld el, ahogy a napfényben fürdő kertedben sétálsz, és a saját termesztésű gyümölcseid illata körülölel. A Kézi gyümölcsprés szűrőbetéttel 6 l segítségével most könnyedén varázsolhatod ezeket a friss, zamatos gyümölcsöket tiszta, aranyló musttá. A tölgyfából készült kosár és a kemény, élelmiszeripari műanyagból készült félkörök biztosítják, hogy minden cseppje a legjobb minőségű legyen. A szűrőbetét gondoskodik róla, hogy a must tiszta maradjon, és ne kerüljenek bele gyümölcsdarabok. Ahogy a prés fém gyűjtőedényébe csorog a friss lé, érezheted a természet közelségét és a saját kezed munkájának gyümölcsét. Ez a prés nem csupán egy konyhai eszköz, hanem egy kapocs közted és a természet között, amely minden használatkor emlékeztet arra, milyen csodálatos érzés saját termést fogyasztani.

Cikkszám: ee197078-626f-3a64-b1ca-eea9c7e72c7e Kategóriák: , ,


Préselje ki a kertjében termett gyümölcs friss levét. A fából készült préshez egy fedél tartozik. A szűrőbetétet töltés előtt a préselőkosárba helyezzük. A szűrőbetét kíméletesebben szűri a mustot, és megakadályozza, hogy a gyümölcsdarabok behatoljanak a mustba. A must tisztább lesz. A drapéria hálómérete: 3 x 3 mm.
A kosár és a lécek tölgyfából, a préselő félkörök pedig kemény, élelmiszeripari műanyagból készülnek. A prés fém gyűjtőedénye acél alapra van szerelve. Az alap és a tál tengelyébe egy trapézmenettel ellátott csavar van beágyazva. A prés tetején egy acél alátéttel ellátott présfej található. A legtöbb gyümölcsöt a préselés előtt össze kell zúzni.
Méretek:

teljes magasság: 58 cm

az alap magassága a földtől: 16 cm

a gyűjtőtál átmérője: 28 cm

gyűjtőkosár átmérője (kívülről): 20 cm

gyűjtőkosár magassága: 26,5 cm

prés mérete: 45 x 28 x 60 cm

csomagolás mérete: 31 x 31 x 60 cm