Oldal kiválasztása

Florina Sunshine porcelán bögre szilikon fedéllel, 380 ml

3645 Ft

Ébredj a napfényre Florina Sunshine bögréddel! Ez a 380 ml-es porcelán csoda szilikon fedővel melegen tartja kedvenc italodat, bárhová is mész. Érezd a gondoskodást minden kortyban, és vidd magaddal a nap sugarait, bárhol is jársz!

Cikkszám: e3f26eff-5069-3f72-5176-8c872b17f295 Kategóriák: , ,


A Florina Sunshine porcelán bögre szilikon fedővel, tökéletes társ utazáshoz, kirándulásokhoz és mindennapi tevékenységekhez.
A Sunshine utazóbögre nagyszerű azoknak, akik gyakran vannak távol otthonról. Készítsen benne kávét vagy teát, és vigye magával sétálni, munkába vagy egyetemre. A bögre űrtartalma 380 ml.
A bögre New Bone China porcelánból készült, mosogatógépben mosható. A bögrén található nyomtatás rendkívül kopásálló. A bögre nem lép reakcióba az italokkal. Nem változtatja meg az ízüket, de nem szívja magába a színezéket és a szagokat sem. Megjelenése még hosszabb használat után is változatlan marad.
A szilikonfedél hosszabb ideig megőrzi a hőt, így a kávé vagy tea nem hűl ki túl gyorsan. Ezenkívül hatékonyan védi a tartalmat a rovaroktól és a szennyeződésektől, ha a szabadban tartózkodik. A szilikonfedéllel ellátott bögre remek ajándékötlet lehet.
Háromféle dekorációban kapható, választási lehetőség nélkül.