Oldal kiválasztása

Florina Likoris tepsi, 40 x 32 x 5 cm

2945,00 Ft

Képzeld el, ahogy a Florina Likoris tepsiben készíted el a család kedvenc süteményét, és az illatok betöltik az egész konyhát. Ez a tepsi nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem a közös pillanatok megteremtője. A szénacélból készült, tartós anyag biztosítja, hogy hosszú évekig hű társad lesz a sütésben. A speciális tapadásgátló bevonatnak köszönhetően soha többé nem kell aggódnod a leragadt ételek miatt – minden sütemény és étel könnyedén kicsusszan a tepsiből. A 40 x 32 x 5 cm-es méret pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy bőséges adagokat készíts szeretteidnek. A Florina Likoris tepsi több, mint egy konyhai eszköz – ez a szeretet és gondoskodás szimbóluma, amely minden étkezést különlegessé tesz.

Cikkszám: 2eabd032-4c38-299d-1de0-e1177f77c011 Kategóriák: , ,


A Florina Likoris tepsi minden konyha elengedhetetlen része. Finom süteményt süthet, zöldséget vagy húst készíthet vacsorára, és újra felmelegítheti a készételeket. A termék szénacélból készült, ami hosszú élettartamot garantál.
A tepsi speciális tapadásgátló bevonata hatékonyan megakadályozza, hogy az elkészítendő ételek leragadjon. Ez nagy előny, mert ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy sütés után az étel könnyen eltávolítható a tepsiből.
A tepsi belső méretei: 36,5 x 28,5 x 5 cm.